استفاده ی ورمی کمپوست در سبزیکاری
اگر شما پرورش دهنده کلم، هویج، سیب زمینی، کاهو و سبزیجات هستید می دانید که خاک خوب باعث تولید محصول خوب می شود.
خاک خوب و غنی باعث افزایش محصول، کیفیت ظاهری و طعم سبزیجات می شود.
استفاده از ورمی کمپوست قبل از کشت و یا در هنگام پرورش سبزیجات باعث بهبود خصوصیات فیزیکی، بیولوژیکی و شیمیایی خاک شده که این باعث:
- افزایش جوانه زنی بذر
- بهبود قابلیت دسترسی گیاه به مواد مغذی
- توسعه ریشه و مقاوم سازی گیاه در برابر بیماری ها
- افزایش قابلیت زنده مانی گیاه و بهبود طعم سبزیجات
- کاهش استرس گیاه
- کاهش استفاده ی کود های شیمیایی و تولید سبزیجات سالم و ارگانیک
مقدار استفاده از ورمی کمپوست:
مقدار مصرف بر اساس نوع خاک و نوع گیاه ی که کشت می شود متفاوت است ولی به حالت کلی به ازای هر متر مربع 3 الی 5 کیلوگرم می توان استفاده کرد.